CASTELLUM STEUNT STICHTING TUTU

Door in augustus een bezoek te brengen aan de film, doneren bezoekers indirect aan Stichting TuTu. Castellum steunt de Alphense stichting en daarom schenkt de bioscoop een maand lang €1,- per kaartje. De stichting is opgericht door de inmiddels overleden Evert Muis: beter bekend als de tutu-dragende papa met een missie. 

Het begon met een simpele post op LinkedIn. Een foto van een grote man, met imposante baard en zijn dochter op zijn arm. Allebei gekleed in een zuurstokroze tutu. Ruim 3 miljoen mensen hebben de foto gezien en dat leidde tot meer dan 32.000 reacties. In eerste instantie een grappig beeld waar de liefde vanaf spat. Totdat het verhaal achter de foto duidelijk wordt... 

Alphenaar Evert Muis 
Evert was slechts 37 jaar oud en gediagnosticeerd met uitgezaaide melanoomkanker. Hij had nog maar één doel: zoveel mogelijk herinneringen maken met zijn gezin én zorgen dat andere gezinnen met een terminaal zieke ouder dit ook kunnen. Zijn droom, een stichting achterlaten, werd slechts een paar weken na zijn LinkedIn-post werkelijkheid: sinds 1 februari 2022 is Stichting TuTu een feit. 

Over Stichting TuTu 
De stichting heeft als missie om ongeneeslijk zieke ouders te helpen bij het maken van tastbare, waardevolle herinneringen met en voor hun kinderen. Dit doet zij door wensgezinnen te koppelen aan bestaande initiatieven of door wensen op maat in te vullen. Elke euro die zij ontvangt, wordt gebruikt om een herinnering te maken. 

Kaarten 
In de zomervakantie zijn er dagelijks films te zien vanaf 13.30 uur, zes weken lang. Klik hier voor het filmaanbod. Meer informatie over de stichting is te vinden op www.stichtingtutu.nl

Stichting TuTu - fotograaf Steve Thé (1).jpg

©Steve Thé

Gegevens

Adres:

Rijnplein 1-3
2405 DB Alphen aan den Rijn

Open in google maps