Wil De Krokodil

Wil De Krokodil

Live-action/CGI musical en komedie gebaseerd op de gelijknamige boeken van Bernard Waber.

Familie
Bioscoopzaal 1

Tip voor de kerstvakantie!

Lyle, Lyle, Crocodile is een live-action/CGI musical en komedie gebaseerd op de gelijknamige boeken van Bernard Waber. In de film komt het populaire personage uit het boek tot leven en wordt hij wereldwijd geïntroduceerd aan een nieuw publiek.

Nadat het gezin Primm naar New York verhuist, heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van het huis waar ze nu wonen Wil ontdekt. Wil is een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek. Al snel worden ze vrienden. Als Wil bedreigd wordt door boze buurman Mr. Grumps moet het gezin samenwerken met Wils charismatische eigenaar Hector P. Valenti. Samen laten ze iedereen zien dat je er soms onverwachts familie bij kunt krijgen en dat er niks mis is met een grote zingende krokodil die een nog grotere indruk maakt.

In Wil de Krokodil zijn nieuwe nummers te horen, in de originele versie gezongen door Shawn Mendes en geschreven door het team achter de muziek van The Greatest Showman, Benj Pasek & Justin Paul.

Met de stemmen van o.a. Soy Kroon, Cystine Carreon, Matteo van der Grijn, Silver Metz, Carolina Dijkhuizen, Jayda Monteiro da Silva, Frans Limburg en Floris Göbel.

 


Tickets

wo 01-02
15:45 - 17:40 uur

INFO

Regulier€ 10,00
Kindprijs€ 6,50
Zonder pauze

Tickets

wo 01-02
15:45 - 17:40 uur

INFO

Regulier€ 10,00
Kindprijs€ 6,50
Zonder pauze