De hond die licht gaf (6+)

Kim van Zeben & MaxTak

Spannende, ontroerende voorstelling vol humor, livemuziek en poppenspel over het mysterie van het leven

Jeugd en familie
Kleine Zaal

Victoria woont sinds kort bij haar tante Angina samen met haar hond Tosti. Tante houdt niet van kinderen en al helemaal niet van honden. Gelukkig heeft Victoria haar eigen zolderkamer waar ze bijzondere spullen bewaart van haar vader. Haar tante noemt dat troep, maar Victoria maakt er nieuwe dingen van of doet er stiekem proefjes mee. Net zoals de geheimzinnige uitvinder in het boek ‘Frankenstein’. Het verhaal is heel spannend, omdat die uitvinder op een dag een echt, levend mens maakt. Victoria weet bijna zeker dat het allemaal verzonnen is. Zoiets kan toch niet in het echt? Het leven zélf is een geheim dat niemand kent. 

Maar als je eenmaal uitvinder bent - zoals Victoria - en al heel veel weet over elektriciteit en energie - zoals Victoria - en je bent ontzettend handig - zoals Victoria - dan kun je het natuurlijk best een keer proberen. Bijvoorbeeld in een broeierige nacht vol onweer en bliksem. Of is dat misschien toch niet zo’n heel goed idee? 

De hond die licht gaf is een ode aan alles wat voorbijgaat en toch een beetje blijft. En bovenal is het een voorstelling voor de hele familie die barst van het leven. Vol live muziek en zang, poppenspel, slapstick en knallende uitvindingen. 

Musicalworld ★★★★ 

Kidsweek ★★★★ 


Tickets

zo 02-10
14:00 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 13,50
Rang 2€ 11,00
inclusief pauzedrankje

Tickets

zo 02-10
14:00 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 13,50
Rang 2€ 11,00
inclusief pauzedrankje