Voor iedereen beter (reprise)

Richard Groenendijk

Openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein en altijd met een flinke dosis zelfspot…dat is Richard Groenendijk! *Genomineerd voor Cabaretprijs 2022*

Cabaret

Volgens de pers hoort Groenendijk in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets. Hij is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook!  

Vorig seizoen werd zijn show ‘Voor iedereen beter’ opnieuw door zowel pers als publiek lovend ontvangen. Een lied uit deze show kreeg bovendien een nominatie voor de prestigieuze Annie MG Schmidtprijs. Wegens het grote succes is Richard Groenendijk dit seizoen nogmaals met ‘Voor iedereen beter’ in Castellum te zien.  

Een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn. Want als er op dit moment íemand is, die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is het Richard wel. ‘Voor iedereen beter’ is onwaarschijnlijk grappig en tegelijkertijd op sommige momenten diep ontroerend. Een voorstelling die je niet snel zal vergeten. Dus kom van die bank en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter! 

“Richard Groenendijk bewijst zich als artiest die van alle markten thuis is” ★★★★

Deze voorstelling heeft op 10 oktober 2022 de Poelifinario Entertainment gewonnen. 


Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO

Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO