Met een lach en een traan...

Mart Hoogkamer

Nederlandse volkszanger en ras-entertainer, bekend van zijn hit 'Ik ga zwemmen' en Engelstalige evergreens zoals 'Unchained Melody'.

Muziek
Fonds Alphenzaal

Mart Hoogkamer, 24 jaar oud, domineerde alle media, hitlijsten en radio- en TV-stations en verbrak werkelijk ieder record met zijn nummer 1 gimmickplaat getiteld ‘Ik ga zwemmen’. Wie zingt het niet mee!? Deze Nederlandse volkszanger en ras-entertainer in hart en nieren is een liefhebber van zowel Nederlandstalige muziek als Engelstalige evergreens. Zo ging hij vorig jaar zomer viral op social media en kreeg hij wereldwijd aandacht door tientallen miljoenen streams met zijn vertolking van ‘Unchained Melody’.

Met zijn sympathieke uitstraling verovert hij in rap tempo ieders hart. Als extraatje op ons reeds gepresenteerde programma komt Mart samen met een 7-koppige live-band naar Alphen met zijn show ‘Met een lach en een traan…`

Een feelgood show bestaande uit de grootste Engelstalige evergreens zoals She Believes In Me, Hurt, All By Myself en Unchained Melody en natuurlijk ook zijn Nederlandstalige muzikale herinneringen, die hij van huis uit heeft meegekregen.

Mart is de sensatie van nu en zijn show is een feest der herkenning!


Tickets

do 03-11
20:15 - 22:15 uur

INFO

Rang 1€ 34,50
Rang 2€ 32,00
inclusief pauzedrankje

Tickets

do 03-11
20:15 - 22:15 uur

INFO

Rang 1€ 34,50
Rang 2€ 32,00
inclusief pauzedrankje