Dat kunnen ze allemáál wel zeggen…

Harry Sacksioni - 50 jaar On Stage!

Harry combineert zijn technisch vermogen om ‘een hele band uit zijn gitaar te toveren' met zijn ontwapenende en humoristische verteltrant. 

Muziek

Hij kan het zelf bijna niet geloven, maar gitaarvirtuoos en Edison winnaar Harry Sacksioni is in de afgelopen vijftig jaar, ieder jaar op tournee geweest, in binnen- en buitenland! Hij viert dit 50 jaar optreed-jubileum met zijn nieuwe soloprogramma vol bizarre, bijzondere en hilarische anekdoten. Harry’s technisch vermogen om ‘een hele band uit zijn gitaar te toveren’, gemixt met zijn ontwapenende en humoristische verteltrant, maken van dit jubileum-optreden een overrompelende en persoonlijke gebeurtenis. Hij maakt meer dan waar, wat we al jarenlang van hem weten: dat hij een eigenzinnig en uniek fenomeen is binnen de Nederlandse muziekwereld. 

Vijftig jaar….Een enorme prestatie. Neem daarbij het feit dat hij dat bijna ieder jaar deed met nieuw geschreven nummers, en het zal niemand verbazen dat dit jubileumprogramma rijkelijk gevuld is met hoogtepunten uit zijn rijke catalogus. Omdat zijn inspiratie om nieuwe composities te schrijven nooit lijkt te stoppen, maakt ook zijn nieuwste werk onderdeel uit van dit optreden. 


Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO

Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO