A Love Letter To… 1983

Strange Brew en Leo Blokhuis

Deze avond vol wereldnieuws, persoonlijke verhalen en vooral héél veel muziek is het beste begin van een gelukkig nieuw jaar!

 

Muziek
Fonds Alphenzaal

Leo Blokhuis neemt ons in dit muzikale theatercollege mee terug naar 1983.  Het jaar van de Heineken-ontvoering, de eerste Nederlandse reageerbuisbaby en Return of the Jedi. In Den Haag demonstreren ruim een half miljoen mensen tegen De Bom. We maakten kennis met de compact disc en David Bowie, The Police en Michael Jackson voerden de hitlijsten aan. 

Hoe zag de wereld er toen verder uit? En wat zien en horen we daar nu nog van terug? Verwacht een avond vol wereldnieuws, persoonlijke verhalen en vooral héél veel muziek. Met recht een goed begin van een gelukkig nieuw jaar. 

Leo Blokhuis is al jaren dé autoriteit als het op popmuziek aankomt. Zo maakt hij prachtige documentaires, schrijft hij boeken en is hij te horen op Radio 2. Ook is hij het gezicht van de Top 2000, het grootste muziekspektakel van Nederland. 

Strange Brew, bestaande uit Yorick van Norden, Anne Soldaat, Jeroen Kleijn, Reyer Zwart en Paul Bon,  viert met hun voorstellingen de allerbelangrijkste, allermooiste gebeurtenissen uit de geschiedenis van de popmuziek. Eerder maakten zij programma's over o.a. Woodstock, Elvis Presley, The Beach Boys en Paul McCartney. 


Tickets

do 05-01
20:15 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 27,50
Rang 2€ 25,00
inclusief pauzedrankje

Tickets

do 05-01
20:15 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 27,50
Rang 2€ 25,00
inclusief pauzedrankje