Samen tegen eenzaamheid

Jostiband

Verhuring

Het geheim van het Jostiband Orkest blijft een raadsel. Als grootste muziekformatie van mensen met een verstandelijke beperking musiceert de groep uit Zwammerdam al meer dan 53 jaar met groot succes. Het orkest geeft concerten, treedt op in binnen- en buitenland en niemand kan verwoorden waarom en hoe het Jostiband Orkest zoveel enthousiasme, zoveel ontroering en zoveel emoties weet los te maken. 


Organisator van het concert ‘Samen tegen Eenzaamheid’ is de Alphense Stichting ‘Vrienden van Dichtbij’. De stichting zet zich onder andere in voor individuen en groepen die het door welke oorzaak dan ook, minder hebben dan maatschappelijk verantwoord is. In 2020 organiseert de stichting diverse activiteiten die in het teken staan van ‘Samen tegen Eenzaamheid’. Hierbij wil de stichting extra aandacht schenken aan ouderen, maar ook aan jongeren in sociaal arme situaties. Op zondagmiddag 5 april a.s. wil de stichting ouderen en andere belangstellenden een onvergetelijke middag bezorgen. Hierbij wil de stichting tevens zoveel mogelijk jongeren stimuleren om met een oudere, zoals bijvoorbeeld een opa of oma, buurman of buurvrouw uit hun omgeving, het concert bij te wonen. Ook Helemaal Top zal zijn medewerking verlenen aan dit prachtige concert.


Deze voorstelling valt onder Verhuring. Naast het door onze eigen programmeurs geselecteerde aanbod voorstellingen zijn er regelmatig voorstellingen die worden georganiseerd door externe partijen. Dit kunnen amateur- en semiprofessionele gezelschappen zijn die wij een podium bieden.


Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO

Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO