De Wildernis (try-out)

Wende

Grensverleggende, interdisciplinaire theaterconcert met combinatie van klassiek, pop, jazz en donkere elektronica.

Muziek
Fonds Alphenzaal

Wende is een van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Ze is klassiek, pop, jazz, donkere elektronica en combineert deze muziekstijlen al jaren in grensverleggende, interdisciplinaire theaterconcerten.  In samenwerking met Toneelgroep Oostpool, het Nederlands Kamerkoor en een (inter-)nationaal artistiek team verkent Wende de wildernis in onszelf en de wereld daarbuiten. Ze vertaalt wat tussen hart en onderbuik woont in een nieuwe multidisciplinaire show. 

Wende: “De dingen die niet gezegd worden. De schaduwkant die we allemaal in ons hebben. Misschien schuilt in die wildernis wel juist wie we zijn in onze meest pure vorm, even onschuldig als wreed.” 

carrière Wende

Sinds 2017 is Wende huiskunstenares van Koninklijk Theater Carré en cureert daar jaarlijks haar eigen festival Kaleidoscoop. In 2017, 2018 en 2019 speelde ze haar succesvoorstelling Mens in uitverkochte theaters en clubs en op festivals als Down the Rabbit Hole en Into the Great Wide Open. Ze heeft een Edison in bijna elke categorie en was als actrice genomineerd voor een gouden kalf. In 2020 was ze te zien in de succesvolle tv-serie IM. Momenteel werkt Wende ook aan haar eerste buitenlandse show in samenwerking met het gerenommeerde Londense The Royal Court Theatre. Tickets

di 05-04
20:15 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 32,50
inclusief pauzedrankje

Tickets

di 05-04
20:15 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 32,50
inclusief pauzedrankje