Brigitte Heitzer, Freek Bartels e.a.

Blind Date

Blind Date is een nieuwe Nederlandse musical comedy met live band, die vrolijk de draak steekt met de ongelukken en fouten van blind dates. 

Musical
Fonds Alphenzaal

Blind Date – de kaart is waardeloos, het gezelschap geweldig… 

Is het nog mogelijk? Daten zonder vooroordelen? Omdat daten een zaak is geworden van computers en apps op je telefoon, wijs je wellicht de liefde van je leven al om het minste of geringste af. 

Bob (Freek Bartels) en Jenny (Brigitte Heitzer) zijn bijna wanhopig. Twee dolende en eenzame zielen die zo veel liever tegen iemand aan zouden kruipen op de bank bij een goede Netflix-serie dan weer een avond alleen te zitten. Ze proberen van alles en ze vinden Die Ene maar niet. Tot er een envelop op de deurmat valt waar met grote letters ‘Blind Date’ op gedrukt staat. In de envelop zit een ellenlange vragenlijst over de meest uiteenlopende zaken. Die dienen ze in te sturen om vervolgens enkel een plaats en een tijd te ontvangen voor hun date. Meer niet. De regels zijn simpel. Bij aanvang van de date worden de telefoons ingenomen en de twee moeten tijd met elkaar doorbrengen van het voorgerecht tot en met de koffie na afloop. Niet swipen. Niet oordelen. Maar echt iemand leren kennen. 

Wordt de blind date van Bob en Jenny een succes? Is het nog mogelijk om iets te vinden wat echt is als er zoveel niet echt meer is? Is het nog mogelijk om liefde te vinden als er zoveel niet lief meer is? En zijn de types in het restaurant zomaar toevallige passanten of hebben ze meer om het lijf? Blind Date is een nieuwe Nederlandse musical comedy voor iedereen die verliefd was, is, of het nog mag worden en steekt vrolijk de draak met de ongelukken en fouten van blind dates. 


Tickets

za 05-11
20:15 - 22:35 uur

INFO

Rang 1€ 35,00
Rang 2€ 32,50
Met pauze
inclusief pauzedrankje

Tickets

za 05-11
20:15 - 22:35 uur

INFO

Rang 1€ 35,00
Rang 2€ 32,50
Met pauze
inclusief pauzedrankje