Ladies Night: Zwanger & Co

Ladies Night: Zwanger & Co

Als verloskundige weet Merel dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens, alleen de perfecte man is nog nergens te bekennen.

Romantische komedie
Bioscoopzaal 3

Op 6 juli organiseren we weer een gezellige Ladies Night! Onder het genot van een drankje kijk je samen met je vriendinnen naar de romantische komedie Zwanger & Co. Daarnaast ga je naar huis met een leuke goodiebag. Dat wil je niet missen!

Hoeveel familieleden passen er op één roze wolk? Als verloskundige weet Merel dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens, alleen de perfecte man is nog nergens te bekennen. Haar familie groeit in rap tempo en de aankomende ouders worden flink op de proef gesteld. Veertigplussers Annet en Theo proberen met de nodige hulp nog een baby te krijgen, maar dan blijkt dochter Eva ineens ongepland zwanger. Piet stort zich, ondanks zijn leeftijd, vol op zijn papadag en probeert met zijn tweede leg in te halen wat hij bij zijn eerste leg gemist heeft. Merel besluit uiteindelijk om voor het single moederschap te gaan, maar net als de test een plusje geeft, en de hormonen door haar lijf gieren, is daar opeens de charmante ambulancebroeder Luuk die haar leven op zijn kop zet.

Cast

Lieke van Lexmond, Waldemar Torenstra, Maaike Martens, Carolina Dijkhuizen, Matteo van der Grijn, Thom Hoffman, Beppie Melissen, Bo Maerten, Manuel Broekman


 


Tickets

wo 06-07
20:30 - 22:21 uur

INFO

Regulier€ 16,00
Met pauze

Tickets

wo 06-07
20:30 - 22:21 uur

INFO

Regulier€ 16,00
Met pauze