Bange Rick (4+)

SALLY Dansgezelschap Maastricht

Een dansvoorstelling voor alle bangeriken en waaghalzen van 4 jaar en ouder. Genomineerd voor meest indrukwekkende jeugddansproductie!

Jeugd en familie

In Bange Rick gaan drie vrienden met elkaar op avontuur. De één is een echte waaghals, de ander een bangerik. En de derde? Die wil vooral lol maken. Tijdens hun ontdekkingstocht komen ze in spannende situaties terecht. Ze dagen elkaar spelenderwijs uit nieuwe dingen te proberen. Wie durft van de hoogste rots te springen? En wie durft te vliegen? Durft de waaghals alles en de bangerik niks of is zélfs de waaghals wel eens bang? Ieder doet het op zijn eigen manier. Maar samen gebeurt er iets bijzonders. De kracht van vriendschap blijkt zelfs de grootste angst te kunnen temmen. 

Gratis dansworkshop op het podium na afloop!

SALLY nodigt de kinderen uit om in verschillende dansopdrachten hun ervaringen te delen, angsten te overwinnen en als ware danshelden het podium te verlaten onder groot applaus van de aanwezigen in de zaal.

Bange Rick is genomineerd voor meest indrukwekkende jeugddansproductie! Uit het juryrapport:

In deze doordachte kindervoorstelling worden de angsten van de titelpersoon afgezet tegen de bravoure van zijn twee vrienden. De jonge toeschouwer kan zich met alle personages identificeren, waardoor de voorstelling aan gelaagdheid wint. De soepel uitgevoerde combinaties zijn inventief afgestemd op het uit mobiele klimrekken bestaande decor.

 


Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO

Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO