Mijn oom uit Ambon

Joshua Timisela

Verhuring
Kleine Zaal

MIJN OOM UIT AMBON

-    Eerste soloprogramma van Joshua Timisela


Deze voorstelling wordt verplaatst naar 7 november 2021. Kaarten voor de voorstelling van 2 mei blijven geldig voor de voorstelling op 7 november. Kaartkopers ontvangen bericht over de nieuwe datum.Na vier succesvolle theatershows met The Brothers Timisela is het eerste soloprogramma van Joshua een feit. De jongste van de broers, ook bekend als 'de grappigste Molukker van Nederland’ komt met een gloednieuwe komedie genaamd 'Mijn oom uit Ambon'. Vanaf februari tot mei 2020 is dit programma te zien in de landelijke theaters.


Joshua heeft een oom uit Ambon (hoofdstad van de Molukken, Indonesië). Dit bijzondere familielid komt voor een paar weken in Nederland logeren. Hij ontdekt hutspot, vindt de buurvrouw wel erg leuk en kijkt met een speciaal oog naar de hond van deze buurvrouw.


Joshua neemt je mee in de belevenissen van zijn oom. Hij vertelt en zingt er over. Tot het absurdistische aan toe. En ja, de liefde. Hoe kan het ook anders; Oom uit Ambon wordt verliefd en wil niet meer terug. Hoe dit afloopt? Ontmoet Joshua en zijn oom en beleef een hilarische avond.


TBT Works, productiehuis

December 2019


Deze voorstelling valt onder Verhuring. Naast het door onze eigen programmeurs geselecteerde aanbod voorstellingen zijn er regelmatig voorstellingen die worden georganiseerd door externe partijen. Dit kunnen amateur- en semiprofessionele gezelschappen zijn die wij een podium bieden.


Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO

Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO