Pinocchio Effect

Scapino i.s.m. Maas Theater en Dans

Een familievoorstelling voor iedereen van 10 tot 110 jaar vol humor en ernst over iets wat we allemaal doen: liegen. 

Jeugd en familie
Fonds Alphenzaal

(4-9-23) Per ongeluk was de verkeerde datum (6 december) vermeld, de juiste datum is donderdag 7 december.

Waarom liegen we eigenlijk en waarover? Pinocchio Effect is een spannende samenwerking tussen theatermaker Cecilia Moisio, Maas Theater en Dans & Scapino. Zowel ouders als kinderen liegen tegen elkaar, maar dikwijls liegen we ook tegen onszelf. Vaak zijn dat leugentjes om bestwil, maar soms ook bedrieglijke leugens. En terwijl de een makkelijk liegt, blijft de ander met een schuldgevoel zitten. Ook online doen we ons vaak anders voor dan we zijn. Waar komt die drang om te liegen toch vandaan?  

Met dans die niet kan liegen, theater, live video en niets verhullende performances is Pinocchio Effect een voorstelling over serieuze onderwerpen, benaderd op een humoristische manier. De dansers wonen als één familie samen in een huis vol geheime kamers en proberen elkaar te manipuleren of te ontsnappen aan de realiteit. Langzaam komen hun leugens en waarheden aan het licht en laten zij hun echte aard zien. Zet je schrap voor de allerslechtste voorstelling van de hele wereld!  

Pinocchio Effect = Als we liegen zwelt het weefsel in onze neus waardoor die gaat jeuken. Vaak kan je mensen betrappen als ze na een leugen even snel hun neus aanraken. 

LET OP: kinderen t/m 11 jaar betalen €15,00 ipv € 27,50


 


Tickets

do 07-12
19:00 uur

INFO

Rang 1€ 27,50
Rang 2€ 25,00
Kindprijs€ 15,00
Zonder pauze

Tickets

do 07-12
19:00 uur

INFO

Rang 1€ 27,50
Rang 2€ 25,00
Kindprijs€ 15,00
Zonder pauze