Ladies Night: Magic Mike's Last Dance

Vlak voor Valentijnsdag vindt de eerste Ladies Night van 2023 plaats!

Romantische komedie

Wegens succes twee zalen bijgeboekt! 19:00 uur is nú in de verkoop.

Op 8 februari organiseren we weer een gezellige Ladies Night! Onder het genot van een drankje kijk je samen met je vriendinnen naar Magic Mike's Last Dance. Ook zijn er verschillende stands aanwezig, zijn er mooie prijzen te winnen tijdens de loterij en ga je naar huis met een leuke goodiebag. Dat wil je niet missen!

Vlak voor Valentijnsdag komt het derde deel van de Magic Mike-filmreeks uit, de muzikale komedie Magic Mike’s Last Dance. Het creatieve team achter de eerste film, die alom geprezen werd door zowel critici als bezoekers, is weer bij elkaar gekomen om opnieuw een magische beleving te creëren. Channing Tatum neemt de rol van Mike Lane weer op zich, wederom onder regie van Steven Soderbergh met een script van Reid Carolin, die ook de eerste twee films schreef. Naast Tatum is Salma Hayek Pinault (House of Gucci, Hitman’s Wife’s Bodyguard) ook in een hoofdrol te zien.

'Magic' Mike Lane (Tatum) gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Voor een hopelijk laatste uitspatting gaat Mike naar Londen met een rijke socialite (Hayek Pinault) die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren… Al heeft zij zo haar eigen plannen. Als Mike er uiteindelijk achter komt wat haar bedoeling is, blijkt er veel op het spel te staan. Zal het hem en het groepje sexy nieuwe dansers dat hij moet klaarstomen lukken om een geweldige show neer te zetten?

   


Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO

Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO