Two Of Us (Lennon & McCartney Acoustic)

Jop Wijlacker & Dennis Kolen

Op 8 december 1980, vandaag precies 40 jaar geleden, werd John Lennon voor zijn huis in New York vermoord. Als eerbetoon aan deze legendarische muzikant kunt u vanavond genieten van het concert Lennon & McCartney.

Muziek
Kleine Zaal

Na 4 succesvolle jaren met hun voorstelling Sounds of Silence hoefden Jop en Dennis niet lang na te denken over een logische vervolgstap. Ze zijn beiden opgegroeid met de songs van het legendarische schrijversduo John Lennon en Paul McCartney.


In een intieme setting wordt u meegenomen op een nostalgische reis langs het beroemde Strawberry fields, via de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreven, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk Across the Universe. De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen, geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs. Hun talent en bijzondere relatie hebben een ongekende impact gehad op een hele generatie. Met hun muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Jop Wijlacker en Dennis Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo allertijden.


Zonder (pauze)drankje en garderobe


Bij het kopen van uw tickets kunt u momenteel niet uw eigen stoel selecteren zoals u gewend bent. Onze medewerkers zullen u bij uw bezoek naar uw plaats(en) brengen, om de gewenste 1,5 meter tussen uw huishouden én andere bezoekers te waarborgen.


Tickets

di 08-12
21:00 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 20,75

Tickets

di 08-12
21:00 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 20,75