Adam & Eva 2.0

Ellen Pieters & Han Oldigs

Hilarische, ontroerende en wonderbaarlijke komedie over twee buitenaardse wezens, die een planeet creëren, die ze Aarde noemen. 

Toneel
Kleine Zaal

In deze komedie spelen de veelvuldig genomineerde en onderscheiden ras-komedianten Ellen Pieters en Han Oldigs twee buitenaardse wezens, die een planeet creëren en deze Aarde noemen. Ze gaan hier zo in op, dat ze de gedaantes van de man en de vrouw aannemen. We zijn er getuige van hoe ze elkaar ontdekken: de bevreemding, de verwondering en de nieuwsgierigheid. Vol enthousiasme storten ze zich in een soms sensuele en hilarische ontdekkingsreis, met alle gevolgen van dien. Komisch, ontroerend en wonderbaarlijk! 

De auteur: ‘Na crisissen begint er vaak een soort nieuwe wereld, zo voelt het voor velen. Maar hoe is de oude eigenlijk destijds ontstaan? God of Darwin? Of was er nog iets anders aan de hand? Misschien is de aarde wel geschapen door wezens van een andere planeet. De komedie ‘Adam & Eva 2.0’ geeft antwoord op deze vragen.'

In de hoofdrollen acteursechtpaar Ellen Pieters en Han Oldigs. Twee ras-komedianten die beiden veelvuldig genomineerd en onderscheiden werden (o.a. ‘Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie’, ‘My Fair Lady’, ‘Wat Zien Ik?!’, ‘Vijftig Tinten - de parodie’ en ‘The Full Monty’). 

 


Tickets

do 08-12
20:30 - 21:45 uur

INFO

Rang 1€ 25,00
Rang 2€ 22,50
Zonder pauze
inclusief pauzedrankje

Tickets

do 08-12
20:30 - 21:45 uur

INFO

Rang 1€ 25,00
Rang 2€ 22,50
Zonder pauze
inclusief pauzedrankje