Lucky Luuk (4+)

Meneer Monster

Een houtje touwtje western spektakel.

Jeugd en familie

De makers van o.a. De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut komen nu met een nieuwe familievoorstelling, losjes geïnspireerd op de bekende stripreeks Lucky Luke. Een lage landen western als ode aan het dagdromen en de rijke verbeeldingskracht van spelende kinderen. 

In LUCKY LUUK verdwijnt Meneer Monster langzaam in het wilde westen. Vanuit een magische miniatuurwereld banen drie jongens zich een weg door hun verbeelding.  Als drie stoere 'polder cowboys' , die zich groot en stoer willen voelen.

Maar ze lopen al snel tegen hun eigen schaduw aan en schieten er van schrik in het wild op los. 

LUCKY LUUK is een fysieke en visuele voorstelling omlijst door meerstemmige westernmuziek.

Theaterkrant: "perfecte setting voor een opwindende polderwestern die qua grapdichtheid ongeëvenaard is." en "Lucky Luuk barst bijkans uit zijn voegen van hilarische scènes, ingenieuze decorwisselingen en wonderbaarlijke transformaties van de spelers."

Over Meneer Monster - Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Het collectief maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie en producties die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid.

 


Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO

Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO