Het Oog van de Storm

Anne Wil Blankers, Hans Croiset e.a.

Internationale topvoorstelling die eerder speelde in Londen en Parijs; nu voor het eerst in een Nederlandse bewerking met een scala aan topacteurs. 

Toneel
Fonds Alphenzaal

Na het bejubelde stuk De Vader en de komische voorstelling De Waarheid kunnen we opnieuw genieten van een toneelstuk van het Parijse wonderkind Florian Zeller, een van de meest gespeelde en bejubelde toneelauteurs van dit moment.

In Het oog van de storm volgen we André en Madeleine, die al meer dan 50 jaar gelukkig getrouwd zijn. Hij was ooit een succesvol schrijver, maar de laatste tijd is hij vergeetachtig en verward. Zij is als toegewijde, sterke vrouw altijd zijn steun en toeverlaat geweest. Dit weekend komen hun dochters naar het ouderlijk huis om op verzoek van Andrés uitgever zijn papieren te sorteren. Na een stormachtige nacht gebeuren er echter vreemde dingen. Alles wijst erop dat er iemand is overleden… maar wie?

Het Oog van de Storm werd eerder opgevoerd in o.a. Parijs en Londen en is nu in de Nederlandse uitvoering te zien. Met een scala aan Nederlandse topacteurs zoals Hans Croiset, Anne Wil Blankers en Johanna ter Steege, plus Marguerite de Brauw, Zouhair Mtazi en Bo Bojoh.


Tickets

vr 11-02
20:15 - 21:45 uur

INFO

Rang 1€ 32,50
Rang 2€ 30,00
Zonder pauze
inclusief pauzedrankje

Tickets

vr 11-02
20:15 - 21:45 uur

INFO

Rang 1€ 32,50
Rang 2€ 30,00
Zonder pauze
inclusief pauzedrankje