Lo Sings Sting

The Royal Dutch Scam

Geniet van een mooie combinatie van de eigenwijze punk-/reggae-/rocknummers van The Police en de indrukwekkende sferische liedjes van Sting.

Muziek
Fonds Alphenzaal

Crème de la crème van de Nederlandse muziekscene The Police en Sting

The Royal Dutch Scam wordt al jaren internationaal gezien als het sterkste eerbetoon aan Steely Dan. Komend seizoen verdiepen Lo van Gorp en zijn sterrenteam zich éénmalig in de muziek van Sting. Waarom?

Na zijn breuk met The Police sloeg deze eigenwijze Englishman begin jaren '80 een weg in die hem veel meer vrijheid verschafte in zijn muzikale ideeën. Hij ging een langdurige samenwerking aan met veelbelovende kopstukken uit de Amerikaanse jazzscene waardoor een zeer rijk, breed en vrij klankpalet ontstond. Met vele hits en prachtige albums tot gevolg: de songs Fragile / If you love somebody, set them free / Russians / They dance alone / Shape of my heart en Fields of gold zijn daar voorbeelden van.

Lo Sings Sting staat garant voor een avond genieten van hits, anekdotes en bloedstollend mooie parels die u misschien zijn ontgaan. Respectvol geïnterpreteerd door de allerbeste musici die ons land rijk is.

Lo van Gorp - leadzang/sax

Tom Beek & Arjan Muusz - sax

Eric van de Bovenkamp - keyboards

Erik Rutjes - gitaar

Boudewijn Lucas - bas

Mark Stoop - drums

Dedre Twiss, Debbie Helaha & Simone Pormes - backing vocals

Lex Amrein - geluid


Tickets

za 11-03
20:15 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 24,00
Rang 2€ 21,50
inclusief pauzedrankje

Tickets

za 11-03
20:15 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 24,00
Rang 2€ 21,50
inclusief pauzedrankje