Do You Wanna Dance?

The Bluebettes

Maak tijdens dit sta concert een trip down memory lane vol hartverscheurende country, opzwepende rock ‘n roll en tijdloze soul!

Muziek

Na drie succesvolle theatertours met - zoals gebruikelijk in het theater - zittend publiek, komen The Bluebettes dit seizoen met ‘Do you wanna dance’. Zitten? Niks d’r van! In de benen en dansen op muziek van onder andere Tina Turner, Aretha Franklin, The Beatles, Elvis en vele andere grootheden uit de jaren zestig.

The Bluebettes is een Zwolse vrouwenband met een voorliefde voor liedjes uit the sixties. Met hun loepzuivere zangstemmen pakken ze elk sjoebiedoewapje mee en staan ze garant voor een gezellige, vrolijke avond vol plezier, humor en herkenning. 

“Ja maar ik kan helemaal niet dansen” is geen excuus, want dat kunnen The Bluebettes zelf ook niet. En “Ja maar dan krijg ik zere voeten” is ook geen legitieme smoes, want de setlijst bevat ook rustpunten én om de dansvloer heen zijn zitplekken waar je even bij kunt komen. 

Schroom niet en duik met The Bluebettes in een puike jaren zestig dansavond vol hipshaking, rock ’n roll, hully gully, twist, mashed-potato & andere dansmoves. Kom lekker swingen, het wordt mieters! 

Deze voorstelling is verplaatst van 22 januari naar 13 mei 2022. Kaartkopers hebben persoonlijk bericht ontvangen. 


Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO

Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO