Alles op rood

Ed Struijlaart

Vanaf het moment dat Ed op zijn negende Eric Clapton op televisie zag wist hij dat zijn toekomst in de muziekwereld lag. Alleen, durf je die sprong te wagen en wanneer? Waar begin je? Hoe maak je van je dromen werkelijkheid? En wat doe je als het tegenzit? In 2010 nam Ed Struijlaart die gewaagde beslissing. Hij zei zijn baan op om zich volledig te kunnen storten op zijn grote passie: de muziek.

Muziek
Fonds Alphenzaal

Struijlaart speelt zijn meest bekende nummers, maar ook songs die hij voor anderen schreef en nog nooit eerder speelde. Omdat er zoveel materiaal gespeeld kan worden, heeft Ed gekozen voor een belangrijke rol voor het lot. Op bepaalde momenten in de voorstelling zal een rad van fortuin bepalen welk lied hij ten gehore gaat brengen. Op deze manier zal geen enkele avond hetzelfde verlopen! 


UITGELICHT! 

Er zal een ‘Alles op Rood’ podcast verschijnen met daarin gasten die ook vol voor hun passie zijn gegaan.  


Zonder (pauze)drankje en garderobe


Bij het kopen van uw tickets kunt u momenteel niet uw eigen stoel selecteren zoals u gewend bent. Onze medewerkers zullen u bij uw bezoek naar uw plaats(en) brengen, om de gewenste 1,5 meter tussen uw huishouden én andere bezoekers te waarborgen.


Tickets

vr 13-11
21:00 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 19,50

Tickets

vr 13-11
21:00 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 19,50