Waar waren we gebleven...

Karin Bloemen & Cor Bakker

Een avondje theater zoals het hoort; zonder Zoom, scherm en koptelefoon, maar met al die echte, lachende en genietende mensen om je heen. 

Show
Fonds Alphenzaal

Ja, waar waren we ook alweer gebleven, toen geluk nog het oude normaal was? Karin en Cor zaten midden in een prachtig liedje, in een zaal vol jonge en oude mensen, die meegenomen werden door de magie van het moment. En toen, ruw onderbroken door 'dat wat niet genoemd mag worden'... Vanavond doen Ka&Co alsof er niets gebeurd is; het 'C-woord' wordt niet genoemd. Een avondje theater zoals het hoort met ouderwets leuke conferences en natuurlijk de mooiste liedjes, op het hoogste niveau gespeeld en gezongen! 

Zangeres/cabaretière Karin Bloemen en pianist Cor Bakker hebben een lange historie samen, van de eerste kennismaking op de Kleinkunstacademie in de jaren ‘80 tot de grote theatershows ‘De diva en de divan’ (2002) en ‘Diva’s van Carré’ (2013). Ook dit keer slagen ze er zonder twijfel in om het publiek met zich mee te nemen en met een lach op het gezicht weer naar huis te laten gaan. Gewoon een avondje theater zoals het hoort, zonder Zoom, scherm en koptelefoon, maar met allemaal echte, lachende en genietende mensen in de zaal. 


Tickets

za 15-04
20:15 - 22:00 uur

INFO

Rang 1€ 29,50
Rang 2€ 27,00
Zonder pauze
inclusief pauzedrankje

Tickets

za 15-04
20:15 - 22:00 uur

INFO

Rang 1€ 29,50
Rang 2€ 27,00
Zonder pauze
inclusief pauzedrankje