Snowponies

De Alex Klaasen Revue

Hilarische, muzikale sketches met o.a. een clubje 'woke' kerstelfen, een battle tussen de os en de ezel en een echte Duitse kerstmarkt. *Genomineerd voor Cabaretprijs 2022*

Show

Deze exclusieve kerstshow is hét medicijn om de donkere dagen rond kerst door te komen. Want zoals we van Alex gewend zijn, zit ook deze show weer vol met hilarische sketches en muzikale hoogtepunten. Zoals een clubje 'woke' kerstelfen, een battle tussen de os en de ezel, de Limburgse Mariah Carey en een echte Duitse kerstmarkt. 

Ook deelt Alex deze avond kerstpakketten uit aan het publiek, kookt hij een kerstdiner van 8-gangen voor de hele zaal en presenteert hij zijn gloednieuwe kerst CD Santa Klaasen, met daarop de nu al klassieke kersthits Oh ragoutbakje, Witte kerst m'n reet en Rendier Rendang. 

Dus doe jezelf, je familie en je vrienden een plezier en have yourself a 'Merrie' Christmas bij De Alex Klaasen Revue - Snowponies, het leukste kerstuitje van het jaar. 

Deze voorstelling is genomineerd voor de Poelifinario, dé cabaretprijs van Nederland!

Recensiequotes:

‘….het leukste kerstfeestje van dit jaar.’ - ★★★★★ AD

‘Briljant. Ook de derde revue van Alex Klaasen na Showponies 1 en 2 is in alle opzichten een fascinerend geheel van grenzeloze creativiteit.’ -  ★★★★★ Scenes

‘Bij Snowponies kun je niet anders dan met een brede grijns of hardop lachend in je theaterstoel zitten.’ - ★★★★ NRC

‘De kerstliefhebber én kersthater kunnen hun hart ophalen aan de nieuwe show van Alex Klaasen.’ -  ★★★★ Volkskrant


Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO

Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO