Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand (6+)

REP Entertainment

Laat je verwonderen door deze hartverwarmende familiemusical vol vriendschap, avontuur en leuke liedjes. 

6+
Fonds Alphenzaal

Ga mee op avontuur met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand!  

Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag dan ook een doorn in het oog. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand. Waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen? Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de Bende van de Zwarte Hand op en organiseren ze een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen. Maar dan doen ze een bijzondere ontdekking… 

Als de rijke zakenman lucht krijgt van hun plannen zet hij alles op alles om hen de mond te snoeren. De Bende van de Zwarte Hand laat zich echter niet zomaar wegjagen! Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te redden?  

Pietje Bell is een echte feelgood familiemusical over het volgen van je hart, gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude.   

Meet & Greet 

Na de voorstelling is er de kans om Pietje en haar vrienden te ontmoeten in de foyer. Sluit jij je aan bij de Bende van de Zwarte Hand? 

NB Bij de voorstelling zijn twee gebarentolken aanwezig. Kijk voor meer informatie ook op www.gebarenpodium.nl 


Tickets

za 17-02
19:00 - 20:15 uur

INFO

Rang 1€ 26,50
Rang 2€ 24,00
Zonder pauze

Tickets

za 17-02
19:00 - 20:15 uur

INFO

Rang 1€ 26,50
Rang 2€ 24,00
Zonder pauze