Delusion

Oxygen - a Jennifer Romen Production

Urban, Contemporary & Hiphop in een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming-of-age voorstelling. 

Dans

De jonge, ambitieuze choreograaf Jennifer Romen maakt met haar urban dance gezelschap ‘Oxygen’ indruk met visueel werk vol strakke, spectaculaire choreografieën en beeldende illusies. Na furore te hebben gemaakt in (inter)nationale danscompetities en televisieprogramma’s is het nu tijd om het grote publiek kennis te laten maken met een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming-of-age voorstelling. Hierin neemt Jennifer haar publiek mee in een samenspel van dans en illusie waarbij het gebruik van licht de verbindende factor is.  

Jennifer Romen (Maastricht, 1996) volgt als urban dansmaker een onorthodoxe route naar het theater. Ze maakte furore in danscompetities, televisieprogramma’s, in het commerciële circuit en als docent. Met haar eerste eigen, avondvullende voorstelling ‘Delusion’ zet haar publiek door het gebruik van illusies constant op het verkeerde been. Met deze verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming-of-age voorstelling bestormt ze de grote zalen. ‘Delusion’ wordt een visueel hoogstandje bestaande uit drie delen dat een breed publiek raakt.  

Quotes Juryleden NBC World of Dance   

Ne-Yo : “Wat wij gezien hebben was bewegende kunst, geweldig!”   

Jennifer Lopez: “Ik voelde hoe je wilde dat iedereen elke beweging goed zou doen. Jij was de maestro van het orkest en het werkte perfect.” Ze zei dat het dat soort hart, liefde, passie en leiderschap nodig heeft en dat ze op het einde met de choreograaf Jennifer Romen wel kon huilen omdat het zo mooi was. "Het was perfectie!"  

Derek Hough: “Het optreden van Oxygen was met zoveel verschillende dansstijlen zo goed, ontzettend strak gedanst en heel theatraal. “ 

Tip: bezoek inleiding om 19.30 | € 5,00  

Voorafgaand aan deze voorstelling wordt een inleiding gegeven, waarin interessante achtergrondinformatie over de inhoud, het gezelschap en/of totstandkoming van de voorstelling wordt verteld. Met de kennis uit de inleiding is het dubbel genieten van de voorstelling! Tijdens het bestelproces komt de mogelijkheid tot bestellen automatisch voorbij. 


Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO

Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO