Boys Boys Boys - vrij om jezelf te zijn

Boys Boys Boys - vrij om jezelf te zijn

Speciale preview van Boys won't be Boys' inclusief nagesprek met kunstfotograaf Henk Veldhuizen over de expositie Boys in Heels.

Specials
Kleine Zaal

Officiele opening expositie Boys in Heels én een speciale preview van de voorstelling Boys won't be Boys' die in seizoen 2023/2024 te zien is in Castellum.

Boys in Heels is een fotoserie met jongens op hakken die er stoer, sexy en zowel mannelijk als vrouwelijk uitzien. Henk Veldhuizen, kunstfotograaf van verhalende en theatrale beelden, heeft deze serie gemaakt met de visie: 'Vrij zijn om te voelen en te doen wat je wilt.'  Omdat jezelf mogen en kunnen zijn helaas nog steeds niet vanzelfsprekend is... Een visie die naadloos aansluit bij de voorstelling Boys Won't Be Boys.

Boys Won't Be Boys is een wervelende collage van jongens en mannen*. Ze zingen, dansen, dichten, grappen, rappen of vertellen, in wisselende samenstelling, over hun persoonlijke levens en laten zien dat het stoer is om je (als man) kwetsbaar op te stellen. Of je nou hetero of homo bent, a-seksueel of bi-seksueel, bouwplaats manager of musicalster, intersekse of transgender, jonge vader of dragqueen, niemand past precies in het hokje man. De spelers van Boys Won't Be Boys weten inmiddels hoe bevrijdend het is om je open te stellen. Door al die verschillende verhalen doorbreken we vooroordelen en stereotypen en komen we dichter bij elkaar.

PROGRAMMA - Voor aanvang vindt de officiele opening van de foto expositie plaats in het Theatercafé, gevolgd door een interview met Henk Veldhuizen. Aansluitend laat Boys Won't Be Boys een preview van hun voorstelling zien in de Kleine zaal. Na afloop is er een nagesprek in het Theatercafé met (een deel van) van de cast.

TIJDEN

19.30 uur inloop

19.45 uur opening expositie en interview kunstfotograaf Henk Veldhuizen

20.30 uur Preview voorstelling 'Boys Won't Be Boys' in Kleine zaal

20.45 uur Verwachte eindtijd preview

21.15 uur Nagesprek met publiek in Theatercafé


* waar wij de termen mannen/jongens gebruiken bedoelen we een breed scala aan mensen.


Tickets

ma 17-04
19:45 - 21:15 uur

INFO

Rang 1€ 5,00
inclusief pauzedrankje

Tickets

ma 17-04
19:45 - 21:15 uur

INFO

Rang 1€ 5,00
inclusief pauzedrankje