TOP Vrouwen, vriendinnencomedy met ups en downs!

Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie

TOP Vrouwen is een humoristische en herkenbare vriendinnencomedy met ups en downs. Een echte ladiesnight!  

Toneel
Fonds Alphenzaal

Zijn jij en je vriendinnen toe aan een avond uit vol humor, avontuur en (laten we eerlijk zijn) ook af en toe wat moodswings? Deze gloednieuwe vriendinnencomedy, geproduceerd door de makers van de populaire series Huisvrouwen Bestaan Niet en Opvliegers, neemt je mee op een avontuurlijke reis vol emoties en onthullingen. 

Drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd, Paula, Monica en Sophie, beklimmen in twee dagen de loefzijde van een berg ter ere van hun overleden vriendin Rebecca. Tijdens deze reis blijken de vriendinnen zelf ook nogal wat issues mee te zeulen. Verbroken relaties, wilde seksuele avonturen (of het gebrek daaraan), trouwen op je 50e, familieverpakkingen Toblerone en natuurlijk: mannen. Zal het ze lukken om het verleden een plek te geven en hun vriendschap in stand te houden? Een ding is zeker, eerlijkheid duurt het langst. Maar hoe eerlijk kun je eigenlijk zijn?  

Deze comedy is geschreven door de bekende Amerikaanse toneel- en filmscript schrijver Peter Quilter, wiens stukken al in 40 landen over de hele wereld zijn opgevoerd. Zijn eerdere hits op West End bewijzen dat hij een meester is in het creëren van verhalen die je in je hart raken en je laten lachen. TOP Vrouwen (origineel ‘Step By Step’) gaat komend seizoen in negen andere landen in première en is te zien in het leukste theater van Alphen! 

Cast: Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie 

Regie: Joep Onderdelinden  

Vertaling: Jeremy Baker 

Script: Peter Quilter 


Tickets

wo 17-04
20:15 uur

INFO

Rang 1€ 29,50
Rang 2€ 27,00
Zonder pauze
inclusief pauzedrankje

Tickets

wo 17-04
20:15 uur

INFO

Rang 1€ 29,50
Rang 2€ 27,00
Zonder pauze
inclusief pauzedrankje