Cabaret Deconstruit

LeineRoebana

Met muziek, zang, dans en gesproken woord biedt Cabaret Deconstruit een geheel eigen kijk op de wereld om ons heen. 

Modern
Kleine Zaal

Met muziek, zang, dans en gesproken woord biedt Cabaret Deconstruit een geheel eigen kijk op de wereld om ons heen, waarin één ding duidelijk is: zo kan het niet langer! Choreografen Andrea Leine en Harijono Roebana staan bekend om hun opwindende fysieke danstaal en de centrale rol van live uitgevoerde muziek. Kunstenaars uit verschillende culturen, disciplines en achtergronden ontmoeten elkaar ook vanavond. 

In deze coproductie met Dyane Donck Company slaan choreografen Andrea Leine en Harijono Roebana samen met tekstschrijver Erik Bindervoet en componiste Dyane Donck de handen stuk. Componiste Dyane Donck, actief op het snijvlak van klassieke muziek, beeldende kunst en elektronica, creëert zowel een groovy “pop-sound” als associatieve, filmische klankwerelden van digitale klanken, geluiden, stem en akoestische instrumenten. Dankzij de energie van de voorstelling verandert de rigiditeit van het uitroepteken in de bevalligheid van het vraagteken.   

Bijzonder, persoonlijk pubieksonthaal 

Voorafgaand aan de voorstelling nodigt LeineRoebana je uit om kennis te maken met de dansers, musici en choreografen voor een bijzondere inleiding op het toneel: een half uur voor aanvang gaan de zaaldeuren open. Bijzondere ervaringen tijdens het maakproces en inspiratiebronnen worden gedeeld en je kunt vragen stellen, terwijl de dansers en muzikanten zich opwarmen en voorbereiden. Aansluitend op het publieksonthaal begint de voorstelling. 


Tickets

di 17-10
20:30 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 24,75
inclusief pauzedrankje

Tickets

di 17-10
20:30 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 24,75
inclusief pauzedrankje