De Hospita (try-out)

Simone Kleinsma, Paul Groot e.a.

Een speciaal voor Simone Kleinsma geschreven musical vol humor en ontroering, over de herkenbare verschillen tussen jong en oud en de kracht van ware liefde.

Musical
Fonds Alphenzaal

Het jubileumjaar van Simone Kleinsma wordt gevierd met de eerste speciaal voor haar geschreven musical: De Hospita. 

De gloednieuwe Nederlandse musical De Hospita vertelt het verhaal van Madeleine Coutard (Simone Kleinsma), een flamboyante dame die ooit een revuester was met vlijmscherpe humor. Wanneer de oud-comédienne en haar oud-kostuumontwerper (Paul Groot) hun Amsterdamse grachtenpand niet meer kunnen betalen nemen zij drie jonge studenten in huis die veel lawaai en vooral discussie met zich meebrengen. Madeleine krijgt ineens te maken met gendernormen, klimaatproblemen en havermelk. De ontmoeting tussen jong en oud zorgt voor eigentijdse problemen en hilarische situaties. Maar er is veel meer aan de hand. Madeleine’s leven wordt opnieuw op zijn kop gezet wanneer haar zorgvuldig weggestopte verleden zich onverwacht aankondigt.

De Hospita neemt je mee naar het hedendaagse Amsterdam én naar het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Meeslepende nummers uit het Franse songbook, een sterrencast en een live orkest brengen de revue van toen - in een oogstrelend eigentijds jasje - terug naar de Nederlandse theaters. Een musical met humor en ontroering, over de herkenbare verschillen tussen jong en oud en de kracht van ware liefde.

Let op: de kaartverkoop is gestart op zaterdag 25 maart.

 


Tickets

vr 17-11
20:15 uur
za 18-11
20:15 uur

INFO

Rang 1€ 52,50
Rang 2€ 49,50
inclusief pauzedrankje

Tickets

vr 17-11
20:15 uur
za 18-11
20:15 uur

INFO

Rang 1€ 52,50
Rang 2€ 49,50
inclusief pauzedrankje