Met een lach en een traan...

Mart Hoogkamer

Nederlandse volkszanger en ras-entertainer, bekend van zijn hit 'Ik ga zwemmen' en Engelstalige evergreens zoals 'Unchained Melody'.

Muziek
Fonds Alphenzaal

Mart Hoogkamer, 24 jaar oud, domineerde alle media, hitlijsten en radio- en tv-stations en verbrak werkelijk ieder record met zijn nummer 1-gimmickplaat getiteld ‘Ik ga zwemmen’. Wie zingt het niet mee!? Deze Nederlandse volkszanger en ras-entertainer in hart en nieren is een liefhebber van zowel Nederlandstalige muziek als Engelstalige evergreens. Zo ging hij vorig jaar zomer viral op social media en kreeg hij wereldwijd aandacht door tientallen miljoenen streams met zijn vertolking van ‘Unchained Melody’.

Met zijn sympathieke uitstraling verovert hij in rap tempo ieders hart. Als extraatje op ons reeds gepresenteerde programma komt Mart samen met een 7-koppige liveband naar Alphen met zijn show ‘Met een lach en een traan…`.

Een feelgoodshow bestaande uit de grootste Engelstalige evergreens zoals She Believes In Me, Hurt, All By Myself en Unchained Melody en natuurlijk ook zijn Nederlandstalige muzikale herinneringen, die hij van huis uit heeft meegekregen.

Mart is de sensatie van nu en zijn show is een feest der herkenning!

Op 10 oktober 2022 was hij de grote winnaar bij de Buma NL Awards. Hij sleepte twee prijzen in de wacht, waaronder die voor 'beste liveshow'. 


UPDATE 1-11-22

DEZE VOORSTELLING WORDT VERPLAATST NAAR WOENSDAG 18 JANUARI 2023. Kaartkopers ontvangen vandaag (1 november) een e-mail.


Tickets

wo 18-01
20:15 - 22:35 uur

INFO

Rang 1€ 34,50
Rang 2€ 32,00
Met pauze
inclusief pauzedrankje

Tickets

wo 18-01
20:15 - 22:35 uur

INFO

Rang 1€ 34,50
Rang 2€ 32,00
Met pauze
inclusief pauzedrankje