Mijn oom uit Ambon

Joshua Timisela

'De grappigste Molukker van Nederland’ komt met een gloednieuwe komedie!

Verhuring
Kleine Zaal

Na vier succesvolle theatershows met The Brothers Timisela is het eerste soloprogramma van Joshua een feit. De jongste van de broers, ook bekend als 'de grappigste Molukker van Nederland’ komt met een gloednieuwe komedie. 

Joshua heeft een oom uit Ambon (hoofdstad van de Molukken, Melanesie). Dit bijzondere familielid komt voor een paar weken in Nederland logeren. Hij ontdekt hutspot, vindt de buurvrouw wel erg leuk en kijkt met een speciaal oog naar de hond van deze buurvrouw. Joshua neemt je mee in de belevenissen van zijn oom. Hij vertelt en zingt er over. Tot het absurdistische aan toe.

En ja, de liefde. Hoe kan het ook anders; Oom uit Ambon wordt verliefd en wil niet meer terug. Hoe dit afloopt? Ontdek het in 'Mijn oom uit Ambon', ontmoet Joshua en zijn oom en beleef een hilarische avond.


Deze voorstelling valt onder Verhuring. Naast het door onze eigen programmeurs geselecteerde aanbod voorstellingen zijn er regelmatig voorstellingen die worden georganiseerd door externe partijen. Dit kunnen amateur- en semiprofessionele gezelschappen zijn die wij een podium bieden.


Tickets

vr 18-02
19:30 - 21:15 uur

INFO

Rang 1€ 25,00
Zonder pauze
inclusief pauzedrankje

Tickets

vr 18-02
19:30 - 21:15 uur

INFO

Rang 1€ 25,00
Zonder pauze
inclusief pauzedrankje