Così fan tutte

Ukraine Liberation Orchestra

Komische opera van Mozart uitgevoerd door het gelegenheidsorkest Ukraine Liberation Orchestra (ULO) en zes solisten.

Muziektheater
Fonds Alphenzaal

‘Cosí fan tutte’ is een komische opera van Mozart, waarin twee jonge mannen zich met een weddenschap aan een soort liefdesexperiment wagen en zo hun liefde op de proef stellen. ‘Cosí tan tutte’ betekent vrij vertaald ‘Zo zijn alle vrouwen’, maar daarmee is niet gezegd dat de heren het er zonder kleerscheuren van af gaan brengen. Deze opera wordt uitgevoerd door het gelegenheidsorkest Ukraine Liberation Orchestra (ULO) en zes solisten, onder de bezielende leiding van dirigent Jeroen Weierink. 

Een groep Oekraïense muzikanten is de oorlog in hun land ontvlucht en heeft onderdak in Nederland gevonden. Dat heeft geleid tot het ontstaan van een bijzonder gelegenheidsorkest: Ukraine Liberation Orchestra (ULO). 

Tip: bezoek inleiding om 19.30 | € 5,00  

Voorafgaand aan deze voorstelling wordt een inleiding gegeven, waarin interessante achtergrondinformatie over de inhoud, het gezelschap en/of totstandkoming van de voorstelling wordt verteld. Met de kennis uit de inleiding is het dubbel genieten van de voorstelling! Tijdens het bestelproces komt de mogelijkheid tot bestellen automatisch voorbij. 


Tickets

za 18-03
20:15 - 22:05 uur

INFO

Rang 1€ 41,65
Rang 2€ 39,15
Met pauze

Tickets

za 18-03
20:15 - 22:05 uur

INFO

Rang 1€ 41,65
Rang 2€ 39,15
Met pauze