We want it all

ICK Amsterdam

Speciaal voor het 25-jarig jubileum een 1-uur durend festival, een roadtrip door het oeuvre met urgentie als onderliggend motief: WE WANT IT ALL.   

Dans

Is dit het einde? 

It ain't much I'm asking, if you want the truth 

Here's to the future 

Hear the cry of youth (hear the cry of youth) (hear the cry of youth) 

I want it all, I want it all, I want it all and I want it now 

(Queen - I Want It All)   

Speciaal voor hun jubileum creëren Emio Greco en Pieter C. Scholten een roadtrip door hun oeuvre met urgentie als onderliggend motief: WE WANT IT ALL.  We Want It All is geen voorstelling, maar een 1-uur durend festival, waarin Emio Greco en Pieter C. Scholten hun 25-jarige samenwerking vieren. Slotakkoorden van hun oeuvre staan centraal. Het einde is immers niet definitief, maar de opmaat naar een nieuw begin. Het verleden krijgt nu een heel ander perspectief, of een nieuwe betekenis. The future is back! 

Van de bijna zestig creaties die het choreografen tandem tussen 1995 en 2020 presenteerden, kozen zij elf finales. Van Bach tot popmuziek van Queen, van theatraal tot sober en experimenteel, het komt allemaal voorbij in deze dynamische, afwisselende festival voorstelling. Het is een uitgelezen kans om de diversiteit van het uiteenlopende werk te ervaren waarin altijd het lichaam in opstand, in wat voor hoedanigheid dan ook, leidend is. 

In We Want It All heeft de junior compagnie, ICK-Next, een prominente rol. Zij zijn de opening naar nieuwe tijden. Zij verdwijnen en verschijnen tussen de ensemble-dansers, als fris stromend water. Dankzij die jonge dansers is er steeds een nieuw perspectief. 

Tip: bezoek inleiding om 19.30 | € 5,00  

Voorafgaand aan deze voorstelling wordt een inleiding gegeven, waarin interessante achtergrondinformatie over de inhoud, het gezelschap en/of totstandkoming van de voorstelling wordt verteld. Met de kennis uit de inleiding is het dubbel genieten van de voorstelling! Tijdens het bestelproces komt de mogelijkheid tot bestellen automatisch voorbij. 


Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO

Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO