So Far So Good

WAT WE DOEN

Opzwepende mix van theater en dans over framing en tweedeling in de maatschappij. ★★★★ de Volkskrant 

Toneel

De avond valt. We zitten in een winkel. Buiten op straat bouwt de onrust op. Zijn die jongeren daar aan het hangen? Is het een feestje of wordt dit een potje asociaal rellen? En waarom zijn ze daar? Met een ensemble van professionele dansers en jonge bewegers maakt Donna Chittick een continue choreografie achter (en tegen) de winkelruit. Binnen laat Floris van Delft zijn acteurs op het scherpst van de snede gesprekken voeren over wat daarbuiten gebeurt. 

De voorstelling is het vervolg op Angry Young Men (theater met hiphop over leven aan de onderkant, in samenwerking met Winne). Ook in dit nieuwe project is intensief samengewerkt met jongeren die hun plek in het leven nog niet of nog maar net hebben gevonden. Ze dansen en bewegen mee in de voorstelling, gaan in gesprek met het publiek in de foyer en maken een driedelige miniserie over hun perspectief op tweedeling in de samenleving en framing in de media. 

So Far So Good is een coproductie van WAT WE DOEN met Theater Rotterdam. Spel: Ghislaine van IJperen, Piet Kooij en Denis Rudge  

Dans: Leonarda Lovrekovic en anderen 

“De adrenaline is voelbaar in deze theatrale reconstructie van coronarellen in Rotterdam” - ★★★★ de Volkskrant 

In samenwerking met: De Rotterdamse Douwers, Stichting Jongeren op Zuid (JOZ), Stichting Maaszicht, Stichting Samen Ondernemend Leren (SOL). 

De vorige voorstelling 'Angry Yound Men' van WAT WE DOEN heeft de Gouden Krekel gewonnen! Uit het juryrapport: Herkenbaar en recht voor je raap zijn de teksten in deze theatervoorstelling, die zich aan alle kanten om je heen afspeelt en onontkoombaar is. Een belangrijke maatschappelijke voorstelling van WATWEDOEN die niet onopgemerkt mag blijven.

frisse blik


Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO

Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO