The Mousetrap

Willeke van Ammelrooy, Frederik Brom, Wilbert Gieske

Meesterlijk moordmysterie waarbij het publiek bedrogen en geplaagd wordt door een plot met meer wendingen dan een draaitol!

Toneel

Na 20 jaar is Agatha Christie’s legendarische moordmysterie terug in Nederland! In het oude pension Monkswell Manor zit een aantal gasten opgesloten door de aanhoudende sneeuwval. Dan meldt zich een brigadier van de politie in verband met een moord die eerder die dag in de omgeving is gepleegd. Hij vermoedt dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben en de spanning loopt verder op wanneer er plotseling een tweede slachtoffer valt. Door de sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten, maar ook de moordenaar niet..

Een meesterlijk moordmysterie waarbij het publiek bedrogen en geplaagd wordt door een plot met meer wendingen dan een draaitol!

★★★ ‘Het plot zit ingenieus in elkaar!’ - deVolkskrant

★★★★ ‘Een aanrader om naartoe te gaan!’ - Scenes

★★★★ ‘Een tijdloos meesterwerk.’ - ilovetheater

'‘Een spannend mysterie met een verrassende plottwist.’ - Theaterkrant

'BEWAAR HET GEHEIM VAN THE MOUSETRAP'

The Mousetrap ging op 25 november 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Het verhaal is nooit verfilmd, want de waarheid over wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen… Tot in het theater!

Cast     Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske, Roos van Erkel, Frederik Brom, Danny Westerweel, Chris Tates, Guusje te Pas en Levi Vos

Regie   Jasper Verheugd


Deze voorstelling is verplaatst van zaterdag 22 januari 2022 naar donderdag 20 april 2023. Alle kaarthouders zijn geïnformeerd.Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO

Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO