Focus

Rayen Panday

Panday is vlot, grappig, persoonlijk, herkenbaar, actueel en gaat geen enkel onderwerp uit de weg

Cabaret
Fonds Alphenzaal

Voorgaande jaren stond hier altijd een vage tekst over Rayens voorstelling die op dat moment nog in de maak was. Dit keer is dat anders: ‘Mr. Minute’ is eindelijk een keer op tijd.

 Wegens omstandigheden had Rayen het afgelopen jaar alle tijd om een voorstelling te maken. Om te beseffen dat hij overal even ver vanaf staat als dat hij er deel van uitmaakt. Om zich af te vragen waarom hij zich zóveel in bijzaken verliest dat de hoofdzaak niet meer relevant is. Én waarom we allemaal ‘ons gevoel’ aan het volgen zijn, zonder dat ons dat verder brengt. Om scherp te blijven moet je zowel kunnen in- als uitzoomen. Toegegeven; deze tekst komt óók vaag over, maar dat komt omdat u de voorstelling nog niet heeft gezien. Wat Rayen van zichzelf verlangt, vraagt hij vanavond ook van u: FOCUS!


De pers over Fenomeen:

“Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid” – NRC ★★★★

“Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt” – Theaterkrant

“Want een talent is het. Een heel groot talent (…) Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar.” – Theaterparadijs ★★★★★

 “Hij is vlot, grappig, persoonlijk, herkenbaar, actueel, krachtige humor, en gaat geen enkel onderwerp uit de weg.” – I Love Theater


Tickets

vr 20-05
20:15 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 20,00
Rang 2€ 17,50
inclusief pauzedrankje

Ontdek meer

Hoge Noot

'De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor’ (★★★★ Theaterkrant)

Skoren!

Hilarisch, cabaretesk en virtuoos muziektheater!

Tickets

vr 20-05
20:15 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 20,00
Rang 2€ 17,50
inclusief pauzedrankje