Waarom ben jij zo?

Jawad Es Soufi

Met anekdotes en muzikale parodieën neemt Jawad je mee in zijn analyses en observaties over zijn opvoeding, omgeving en onderwijstijd. 

Cabaret

Jawad Es Soufi laat via zijn alter ego Sloegie zien hoe Opvoeding, Omgeving en Onderwijs een grote rol hebben gespeeld in zijn leven. Hoe die drie factoren ervoor hebben gezorgd dat hij de persoon is, die hij vandaag de dag is. Jawad maakt een hilarische en toch bijzondere achtbaan mee in zijn middelbareschooltijd, die doorslaggevend is geweest in zijn ontwikkeling. Hoe hij in drie jaar tijd van LWOO naar VWO is doorgestroomd is een proces waar je versteld van kan staan!  

Over Jawad 

Jawad Es Soufi is geboren en getogen in Rotterdam-Zuid en geeft Nederlandse les op het VMBO in Rotterdam. Op zijn achttiende begonnen zijn kriebels al voor het theater. Na twee jaar actief te zijn geweest in toneelgroep The Brothers uit Rotterdam, besloot hij verder te gaan met de groep De Borrelnootjez. Daar kreeg hij de ruimte om te experimenteren en originele sketches te maken. Waarom ben je zo? is zijn tweede voorstelling. 


Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO

Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO