SPOKEN Awards on Tour

Stichting SPOKEN

Spoken word artiesten geven door het spelen met woorden, een pure en directe inkijk in hun ziel en brein en brengen zo kennis over, amuseren, inspireren én verbinden.  

Specials
Kleine Zaal

Spoken word artiesten geven door het spelen met woorden, een pure en directe inkijk in hun ziel en brein. Spoken word brengt kennis over, amuseert, inspireert én verbindt. Stichting SPOKEN gaat om het jaar op zoek naar de meest inspirerende woordkunstenaars van het moment en na de SPOKEN Awards in september 2023 gaan de winnaars op tournee met een theatervoorstelling in de regie van de Rotterdamse theatermaker Tjon Rockon (bekend van onder andere het artistieke genootschap Grande Loge). Maak kennis met deze mix tussen hiphop en poetry en geniet van vijf performers van het hoogste niveau! 

De eerste editie van de SPOKEN Awards on Tour nam het publiek mee terug naar de roots van het genre. Te midden van een hiphop ‘cypher’ (Engels voor ‘kring’, waarin de performers vroeger op de straten van New York elkaar hun stukken lieten horen) traden de artiesten op voor het publiek én elkaar, en ondertussen vertellen ze over de boeiende geschiedenis van het genre.  

De pers over SPOKEN Awards on Tour #1 

Een fascinerende en bruisende muzikale avond – NRC ééééé  


Tickets

do 21-12
20:30 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 19,50
inclusief pauzedrankje

Tickets

do 21-12
20:30 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 19,50
inclusief pauzedrankje