The Third Line

Symphonic Rock Night

Spectaculair theaterconcert dat de liefhebber van symfonische rock absoluut niet mag missen. 

Muziek
Fonds Alphenzaal

Al vijf jaar zorgt de 9-koppige Symphonic Rock Night-band, bestaande uit door de wol geverfde instrumentalisten, zangers en zangeressen, voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken uit de popgeschiedenis van de jaren ’70 als 'On the Turning Away’ van Pink Floyd, 'Behind the Lines' van Genesis en 'Give a Little Bit' van Supertramp. 

In The Third Line brengt de band een geheel nieuwe set met songs van o.a. Pink Flloyd, Genesis, Yes, Marillon en Supertramp, die samen een fantastisch beeld schetsen van de popmuziek in de jaren ‘70. Muziek die nog altijd hoog genoteerd staat in de jaarlijkse Top 2000. Verwacht hits als ‘Hotel California’, ‘Shine On You Crazy Diamond’, ‘Owner of a Lonely Heart’ en ‘Baker Street’, maar ook de krakers van Nederlandse bands als Nits, Golden Earring en Solution zullen zeker niet ontbreken. 

Anand Mahangoe (gitarist): “The Third Line is onze beste voorstelling tot nu toe. Met een heerlijke lijst nieuwe songs, waarbij ons publiek volledig uit hun dak zal gaan. Voor mij ook een sensationeel gevoel, om met dit hechte stel topmuzikanten deze iconische muziek te mogen spelen.” 


Tickets

za 22-10
20:15 - 22:00 uur

INFO

Rang 1€ 28,50
Rang 2€ 26,00
Met pauze
inclusief pauzedrankje

Tickets

za 22-10
20:15 - 22:00 uur

INFO

Rang 1€ 28,50
Rang 2€ 26,00
Met pauze
inclusief pauzedrankje