Fleetwood Mac - The Incredible Story

The Cosmic Carnival

Een daverend, uniek eerbetoon aan de legendarische band Fleetwood Mac door één van de beste live-acts uit de Lage Landen. 

Muziek
Fonds Alphenzaal

The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van de legendarische band Fleetwood Mac. Eind jaren zestig opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren met powerblues. De Brits/Amerikaanse formatie overleefde talloze bezettingswisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham.  

Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live-documentaire. Met natuurlijk alle grote hits als ‘Don’t Stop’, ‘Big Love’, ‘Dreams’, ‘Go Your Own Way’ en ‘Little Lies’ en daarnaast veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen album ‘Rumours’, tot op de dag van vandaag een van de best verkochte albums aller tijden.  

Een intense, 2,5-uur durende voorstelling, gebracht met de voor Fleetwood Mac noodzakelijke passie en toewijding. Al vijf seizoenen en bijna 150 voorstellingen lang met verve gespeeld door Grote Prijs van Nederland winnaar The Cosmic Carnival. 


Tickets

vr 23-02
20:15 - 22:50 uur

INFO

Rang 1€ 25,00
Rang 2€ 22,50
Met pauze
inclusief pauzedrankje

Tickets

vr 23-02
20:15 - 22:50 uur

INFO

Rang 1€ 25,00
Rang 2€ 22,50
Met pauze
inclusief pauzedrankje