Droom

LAKSHMI

Verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. 

Muziek

Wat gebeurt er als je onderbewustzijn je overneemt en alle verlangens en dromen naar de oppervlakte drijven? Durf je al je dromen te volgen of ben je bang voor nachtmerries? In ‘Droom’ duikt LAKSHMI met haar muzikanten het onderbewustzijn in en creëert zo een wereld van muziek en film over dromen, nachtmerries en alles ertussenin. Een wereld tussen slaap en wakker waarin ze eigen pop-noir nummers spelen, die variëren van lieflijke kleine liedjes tot groots en duister, net als het leven zelf. 

LAKSHMI’s muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Zelf noemt LAKSHMI het pop-noir. Als maker staat ze bekend als degene die haar eigen wereld op een ijzersterke manier visueel weet te vertalen. 

Ondanks haar jonge carrière - LAKSHMI debuteerde in 2017 met het naar haar zelf getitelde debuutalbum - heeft ze al twee theatertours op haar naam staan. In 2021 brak ze bij het grote publiek door met haar deelname aan het TV-programma ‘Wie is de Mol?’. Dat jaar bracht ze ook nieuwe singles uit in aanloop naar haar derde album, waaronder ‘Empty’ dat te horen was in de CBS-serie ‘Charmed’.  


Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO

Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO