Bossen

Van de makers van Stefano Keizers

Unieke voorstelling die een geheel nieuwe stijl van theatermaken tot leven brengt. Zoiets als BOSSEN heeft niemand ooit nog gezien: een theaterervaring om nooit meer te vergeten. 

Toneel

Donny Ronny (voorheen bekend als Stefano Keizers) strikt meer dan 100 BN-ers voor zijn nieuwe knotsgekke ensemble-voorstelling. Hoe krijgt Donny Ronny die grote zalen vol? Heel simpel: door al zijn beroemde vrienden mee te laten doen!

Dankzij zijn deelname aan een breed scala aan tv-programma's (o.a. Het Perfecte Plaatje, Maestro, Expeditie Robinson en Last One Laughing) heeft Donny Ronny vriendschappen opgebouwd met meer dan 100 bekende Nederlanders. Allemaal publiekstrekkers, supertalenten, helden en grappenmakers. Al deze mensen doen minstens één keer mee aan de voorstelling. Elke avond verschijnen er vijf of meer artiesten op het podium. Niemand weet van tevoren wie er langskomt. Elke avond is weer opnieuw een verrassing! En het leuke is: ook de spelers op het podium tasten in het duister. Zij worden door Donny Ronny meegesleept in een verhaal waar alleen hij de uitkomst van weet.

BOSSEN is een unieke voorstelling die een geheel nieuwe stijl van theatermaken tot leven brengt. Een unieke kans om de grootste sterren van Nederland samen te zien stralen, in combinaties die anders nooit vertoond zouden worden. Zoiets als BOSSEN heeft niemand ooit nog gezien.

In Alphen neemt Donny Ronny de volgende vrienden mee voor een unieke avond: Hanneke Groenteman, Jamie Westland, Soumaya Ahouaoui, Tatum Dagelet en Lucas Hamming!


Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO

Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO