Benefietconcert Oekraïne

Rotary Alphen & Theater Castellum

Televisiester en actrice Victoria Koblenko presenteert uniek benefietconcert voor Oekraïne met diverse artiesten, waaronder actrice/cabaretiere Sanne Wallis de Vries.

Muziek

Rotary Alphen aan den Rijn, Theater Castellum en diverse artiesten uit Alphen e.o. presenteren op zondag 24 april a.s. een adembenemend benefietconcert voor Oekraïne. Alle opbrengsten worden ingezet om hulp in Oekraïne mogelijk te maken. Dit concert geeft niet alleen ons, maar heel Alphen de mogelijkheid om de slachtoffers te helpen. Het wordt onvergetelijk! Samen met Oekraïense vluchtelingen werken we aan het definitieve programma met medewerking van:

  • Muziekvereniging 'Door Samenwerking Sterk' uit Aarlanderveen
  • Trio Tangata' featuring Aubrey Snell op saxofoon
  • Singer-songwriter Naomi Snell met band
  • De veelbelovende Alphense artiest Daya Hendrix
  • De bekende Alphense singer-songwriter Ruud Houweling, featuring Amir Swaab

En last but certainly not least: Sanne Wallis de Vries, de bij ieder bekende actrice en cabaretière! De presentatie zal in handen zijn van niemand minder van Victoria Koblenko. Zij is zoals bekend van Oekraïnse afkomst. 

Niet alleen de artiesten treden gratis op, ook alle medewerkers van Theater Castellum werken deze middag om niet. Zo creëeren we samen een adembenemend concert en delen we met elkaar ons medeleven en solidariteit. Wij doen iets, jij ook? Kom 24 april naar het concert in Theater Castellum!


Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO

Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO