Wien bleibt Wien 2.0

Camerata Amsterdam – Kiev o.l.v. Jeroen Weierink

Hét romantische muziekfeest voor de feestdagen in een ultieme kerstsfeer, dat bruist als sprankelende champagne! 

Muziektheater
Fonds Alphenzaal

Geniet van meeslepende walsen van Strauss en Léhar, maar ook van hoogtepunten uit verschillende musicals zoals ‘Elisabeth’ en ‘My Fair Lady’. Natuurlijk mogen ook evergreens zoals ‘Träume unterm Christbaum’, ‘Lippen schweigen’ en het ‘Viljalied’ niet ontbreken. Dit alles samen met beroemde melodieën uit Operastad Wenen en zoals altijd, onder muzikale leiding van de vermaarde maestro Jeroen Weierink, die op unieke en aanstekelijke wijze het programma dirigeert en presenteert. 

Een prachtig programma met vocale solisten die hun sporen verdiend hebben op de grote nationale en internationale podia. Zo staan sopraan Caudia Petacca, tenor Marcel Reijans en de sympathieke bariton Sef Thissen samen met dansers van het Kiev Ballet garant voor een geweldige voorstelling. Bovendien worden zij aangevuld door topsolisten van de Opera van Kiev, waaronder Maria Knihnytska, Tanya Efimenko en Volodymyr Efimenko. 

Camerata Amsterdam heeft haar naam voor deze gelegenheid aangepast naar Camerata Amsterdam-Kiev. Oekraïense en Nederlandse musici spelen samen en zorgen voor een sfeervolle instrumentale omlijsting van het programma. 

Regisseur Mark Krone, bekend van vele musicals en opera’s in binnen- en buitenland, maakt er weer een prachtige avond van. 

En, het geheel staat natuurlijk, zoals altijd, onder muzikale leiding van de vermaarde maestro Jeroen Weierink, die op unieke en aanstekelijke wijze het programma dirigeert en presenteert. 


Tickets

zo 24-12
14:00 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 35,50
Rang 2€ 33,00
inclusief pauzedrankje

Tickets

zo 24-12
14:00 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 35,50
Rang 2€ 33,00
inclusief pauzedrankje