Musical Before After

Coen Bril en Desi van Doeveren

Intieme musical met livemuziek vol meeslepende ballads over liefde, identiteit en het doorbreken van patronen. 

Musical
Kleine Zaal

Wanneer de jonge dertigers Ami (Desi van Doeveren) en Ben (Coen Bril) elkaar tegenkomen, herkent zij hem gelijk als haar grote liefde die na een ruzie uit haar leven verdween. Hij herkent haar niet. Sterker nog, hij herinnert zich niets meer van voor zijn auto-ongeluk. Terwijl Ben een nieuw bestaan probeert op te bouwen, probeert Ami het verleden verborgen te houden en zo hun relatie een nieuwe kans te geven. Before After springt heen en weer tussen nu en toen – wat ging er mis tussen hen? En kun je werkelijk opnieuw beginnen? Before After is een intieme musical met live-orkest bestaande uit piano, cello en gitaar en meeslepende ballads, met invloeden vanuit popmuziek, singer-songwriter en akoestische folk.

Coen Bril studeerde af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie en was eerder te zien in de films ‘De Slag om de Schelde’ en ‘De Oost’. Met ‘Before After’ maakt hij zijn musicaldebuut.  

Desi van Doeveren studeerde cum laude af aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten en was daarna te zien in de Film Mannenharten 2 en de Alex Klaassen Revue ‘Showponies’. Ook speelde de actrice in de musical ‘Diana & Zonen’. 

Recensiequotes:

“De productie maakt nieuwsgierig naar de volgende stappen van Oatmilk” – NRC ★★★

“De chemie in het spel tussen Bril en van Doeveren is intens mooi” – Theaterparadijs ★★★★

“Opvallend musicaldebuut met gloedvolle muziek” – Scènes ★★★


Tickets

wo 25-01
20:30 - 22:00 uur

INFO

Rang 1€ 28,50
Rang 2€ 26,00
Zonder pauze
inclusief pauzedrankje

Tickets

wo 25-01
20:30 - 22:00 uur

INFO

Rang 1€ 28,50
Rang 2€ 26,00
Zonder pauze
inclusief pauzedrankje