Birth of the Beat

Drums United

Drums United brengt de geschiedenis van de trommel zoals die nog nooit in het theater gebracht is: vol spektakel, zang, dans en virtuositeit. 

Muziek

Internationaal befaamde topdrummer Lucas van Merwijk is al z'n hele leven bezeten van drums en reist over de hele wereld op zoek naar hun oorsprong. Drums United brengt de geschiedenis van de trommel zoals die nog nooit in het theater gebracht is. Er wordt echter niet alleen maar getrommeld! Zang, dans en virtuositeit zijn altijd onlosmakelijk verbonden geweest met ritme en deze elementen zijn dan ook volop vertegenwoordigd. Om het spektakel compleet te maken zijn er projecties met indrukwekkende bewegende beelden die onderdeel worden van de ritmische tijdmachine. 

Uitvoerenden

Lucas van Merwijk (The Netherlands): Drums & percussion

Alper Kerkeç (Turkey): Oriental percussion

Marco Toro (Venezuela): Latin percussion

Moussé Pathé (Senegal): African percussion

Niti Ranjan Biswas (Bangladesh): Tabla's 

Drums United is een explosieve en opwindende wereldpercussiegroep onder leiding van meervoudig bekroonde drummer Lucas van Merwijk, die ritmes en percussionisten uit alle richtingen samenbrengt. Het is een rokende liveband die het publiek niet alleen laat luisteren en kijken naar topspelers, maar ook de achterliggende boodschap meegeeft dat mensen van zeer uiteenlopende nationaliteiten goed kunnen samenwerken.


Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO

Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO