Assepoester De Musical (4+)

Van Hoorne Entertainment

Met betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums is deze familiemusical een ware beleving voor jong én oud! 

Jeugd en familie

In Assepoester De Musical komt het wereldberoemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen. Uiteraard ontbreekt een flinke doses humor niet en zorgen Assepoesters stiefmoeder, haar stiefzus en stiefbroer voor hilarische momenten. Samen met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums is deze familiemusical – met Meet & Greet na afloop - een ware beleving voor jong én oud! 

Het verhaal

Assepoester is een lief, charmant meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. In huis moet zij al het werk doen en er wordt nooit eens aardig tegen haar gedaan. Aan het hof besluit prins Victorian een bal te houden, om het meisje van zijn dromen te vinden. Alle dames uit het dorp zijn uitgenodigd, zo ook Assepoester. Maar helaas, haar stiefmoeder verbiedt Assepoester naar het bal te gaan en ze blijft in tranen alleen thuis achter. Wanneer haar tranen de grond raken, verschijnt er plots een goede fee. Na het horen van Assepoesters verhaal, twijfelt de fee geen moment en verandert ze de vodden waarin Assepoester loopt in een prachtige baljurk en geeft ze haar een paar echte, glazen muiltjes. Nu kan Assepoester toch naar het bal! Maar, de fee waarschuwt: de betovering zal klokslag twaalf uur verbreken en dan wordt alles weer zoals het was. Zou het Assepoester lukken om haar dromen waar te maken en vóór klokslag twaalf uur het hart van de prins te veroveren? 

Doe mee met de verkleedwedstrijd! 

Kom verkleed en maak kans op een sprookjesachtige prijs. 

Meet & Greet

Ontmoet (een deel van) de acteurs in het echt tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater, na afloop van de voorstelling.NB Bij de voorstelling van 16.00 uur zijn twee gebarentolken aanwezig. Kijk voor meer informatie ook op www.gebarenpodium.nl 


Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO

Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO