ROOTS & ROMANCE III

Mell & Vintage Future

Avond aan avond een bewezen geweldig mooi geluid, dankzij het vooruitstrevende eigen geluidssysteem. Volop genieten, van jong tot oud!

Muziek
Kleine Zaal

(6-9-23) Voorstelling is verplaatst van 8 december 2023, naar 27 maart 2024. Kaartkopers zijn geïnformeerd.


De muzikaliteit van dit bijzondere trio, de uitzonderlijke stem van Mell, de eigen liedjes groots en klein en de bijzondere coverversies van de roots van de band leveren een onvergetelijke theatershow op. Veruit de meest gehoorde reacties zijn: ‘wat een energie’, ‘wat een stem’, ‘wat een plezier’, ‘wat een geweldig mooie avond’. De persoonlijke verhalen van de bandleden, de soms best grote onderwerpen en classic love songs maken Mell & Vintage Future tot een opwindend en ontroerend geheel. 

ROOTS & ROMANCE III is een fris vervolg op deel II. Verwacht nieuw eigen werk, nieuwe covers, niet eerder in het theater gespeelde liedjes, maar zeker ook de inmiddels internationaal bekende songs van de band. Met avond aan avond een bewezen geweldig mooi geluid, dankzij het vooruitstrevende eigen geluidssysteem. Volop genieten, van jong tot oud! 

Vanaf zaterdag 2 september is Mell (zangeres Melanie Jonk van Mell & Vintage Future) elke zaterdag te zien in het tv-programma ‘Beste Zangers’ op NPO1. Naast Mell doen ook Douwe Bob, Duncan Laurence, Numidia, Nick Schilder, MEAU en Marco Bakker mee. Beluister HIER alvast de nieuwe single van Mell & Vintage Future.


Tickets

wo 27-03
20:30 uur

INFO

Rang 1€ 26,00
Zonder pauze
inclusief pauzedrankje

Tickets

wo 27-03
20:30 uur

INFO

Rang 1€ 26,00
Zonder pauze
inclusief pauzedrankje