Iconic Albums - Moontan

met Rinus Gerritsen

Een unieke inkijk in ‘Radar Love’ en de Amerikaanse droom van vier Haagse Vrienden.

Specials

Tijdens de theaterserie ‘Iconic Albums’ staan beroemde albums van Nederlandse artiesten centraal. Vanavond is dit het legendarische album ‘Moontan’ van Golden Earring uit 1973. Bassist Rinus Gerritsen wordt op het podium geïnterviewd door Martin Kuiper (Behind the Music) en Barry Hay, Cesar Zuiderwijk en anderen vertellen hun verhaal vanaf een groot scherm. Zo komen bijvoorbeeld saxofonist Bertus Borgers, die aan enkele nummers meewerkte, en platenbaas Willem van Kooten aan het woord. Plus andere ooggetuigen van ‘Moontan’ zoals arrangeur Job Maarse en hoesfotograaf Ronnie Hertz zijn te horen en te zien. 

Rinus neemt de mastertapes van ‘Radar Love’ en ‘Vanilla Queen’ mee om bezoekers deelgenoot te maken van het ontstaansproces van deze Earring-klassiekers. ‘We gaan iconische tracks als ‘Radar Love’ en ‘Vanilla Queen’ ontleden’, aldus Rinus. 

Over Iconic Albums  

Tijdens de theaterserie ‘Iconic Albums’ staan beroemde albums van Nederlandse artiesten centraal door middel van interviews met de artiesten en anderen die het ontstaan van deze albums uit eerste hand hebben meegemaakt.  


Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO

Tickets

Geen voorstellingen gevonden.

INFO